За нас

Като част от групата, Ай Би Джи – Пласт ООД е постоянно ангажирана с изработка и монтаж на дограмите за собственото си строителство, където има реализирани хиляди квадратни метри врати и прозорци, които се увеличават всеки ден. Освен за собствено строителство, Ай Би Джи – Пласт ООД изработва и монтира дограми както за обекти на други строителни фирми, така и дограми за частни домакинства.
Нашата мисия е да повишим сградната енергийна ефективност на бизнеса и домакинствата, чрез производство и монтаж на висококачествена, енергоспестяваща дограма. Стараем се да предлагаме едни от най-ниските цени на пазара, в което може да се убедите сами.
В качеството си на ОТОРИЗИРАН ПАРТНЬОР на REHAU, Ай Би Джи – Пласт Ви гарантира спазването на всички технологични изисквания при изработката и монтажа на дограмата.
Утрешното качество, избрано днес!
Следваме мотото – Утрешното качество, избрано днес!, защото вярваме, че за да се радваме на високо качество на живот утре,трябва да помислим за своите избори още днес. Избирайки дограмата на Ай Би Джи – Пласт вие правите възможно най-рационалното решение и подсигурявате на Вас и Вашето семейство не само домашен уют, но и максимална енергийна ефективност. Изборът на качеството, предлагано от IBG Plast ще осигури неповторим уют и прекрасна домашна атмосфера, каквито всеки човек заслужава.
Мотивацията и възможностите на екипа са нашата сила! Във фирмата работят отлично обучени кадри с богат опит в конструирането и производството на дограма. Монтажните ни групи са придобили опита си на различни по тип строителни обекти и са готови да Ви изненадат с бързина, ефективност и професионално отношение. Екипът ни приема всяка изпълнена поръчка за личен успех. Ние знаем, че иновацията е важна част от нашата работа и постоянно се информираме за новините в бранша. В нашият екип работят цели семейства и съществуват истински приятелства. Каним Ви да разгледате изложената тук галерия и да усетите атмосферата на нашата фабрика, която е напълно пригодна да обезпечи големи обеми на производство.
IBG Plast e специализирана фирма за изработка на PVC и Алуминиева дограма, част от Инвестиционно-Строителна Група – www.ibg-bulgaria.com . В портфолиото на групата са включени дейностите: инвестиране; строителство, продажба и управление на имоти; търговия със строителни материали; производство на дограма; мебелно производство; доставка на телевизия и INTERNET и други.
Партньори
Rehau Roto Frank reynaers Romb System vivaplast Altest hitdizain Aereco
  • Дограма за кооперации;
  • Дограма за къщи;
  • Дограма за апартаменти;
  • Дограма за офиси;
  • Дограма за тераси;
  • Дограма за входове (саниране на блокове);
  • Алуминиева дограма;
  • Дограма на изплащане