НОВИНИ

При поръчка на дограма Rehau Geneo получавате ПОДАРЪК

През зимата забравихме колко досадни могат да бъдат насекомите, веднъж настанили се в дома ни. Ние, в Ай Би Джи Пласт,  мислим за всичко и с всяка поръчка на дограма Rehau Geneo получавате подарък - комарник. Фактът, че сте се спрели на GENEO доказва, че цените вашия дом и детайлите са от огромно значение за Вас. За да остане лятото любим сезон, се постарайте да избегнете малките му капризи. С новия комарник насекомите ще останат точно там, където им е мястото - сред природата.
 

ПОДАРЪК от Ай Би Джи – Пласт - оригинални дръжки Linea Design на REHAU

При поръчка на дограма, изработена с профили Ecosol Design (EURO70), EURO86 и Geneо, получавате подарък от Ай Би Джи – Пласт  - оригинални дръжки Linea Design на REHAU.
Linea Design на REHAU
Дръжките Linea Design REHAU подобряват функционалността и надеждността на прозорците и имат изключителен дизайн, който отговаря на най-изтънчените вкусове на потребителите. Дръжките са снабдени с  JavaScript патентован заключващ механизъм, който предотвратява опити за отваряне от външната страна на стаята. Механизмът между дръжката и зацепващия щифт действа като блокер.

Дръжката е изработена от висококачествена, устойчива на корозия сплав, която я предпазва от външни влияния (влага, въздух, механичен стрес). Лесна за употреба и поддръжка.

Заповядайте в Ай Би Джи - Пласт и получете своя много полезен и красив подарък.

 

Специално намаление от -10%

Само сега всички врати и прозорци на Ай Би Джи - Пласт се предлагат със специално намаление от -10%. Не пропускайте да се възползвате от пролетните ни оферти и да спестите пари в сезона на ремонтните дейности. Истинските спестявания обаче ще дойдат през зимата, когато сами ще се убедите в повишената енергийна ефективност на вашия дом и по-ниските сметки за електроенергия.
   

Два нови офиса за работа с клиенти на IBG Plast отвориха врати във Варна

Нови два търговски офиса на IBG Plast отвориха врати във Варна. Изборът на локации е изцяло подчинен на удобството на клиентите. Първият офис се намира на адрес бул.”Съборни” 16 (на 100 метра под спирка „Нептун”), а вторият на бул.”Владислав Варненчик” 85. И двата обекта следват концепцията за бутиково обслужване и персонален контакт. Обученият персонал е подготвен да отговори на всички въпроси и да предложи най-добрата алтернатива за нуждите на всеки клиент. IBG Plast е марка, известна с успешното си партньорство с едни от най-реномираните фирми на пазара за PVC и алуминиеви профили, както и с такива за аксесоари, обков и цялостни архитектурни решения. IBG Plast е оторизиран представител на немския гигант Rehau. Новите офиси дават възможност клиентите да получат комплексни и разнообразни решения, отговарящи максимално на техните нужди и то на едни от най-конкурентните цени на пазара. Локациите в сърцето на град Варна са готови да посрещнат всеки за консултация и професионален съвет.