Промоция 1

Само сега всички врати и прозорци на Ай Би Джи - Пласт се предлагат със специално намаление от -10%. Не пропускайте да се възползвате от пролетните ни оферти и да спестите пари в сезона на ремонтните дейности. Истинските спестявания обаче ще дойдат през зимата, когато сами ще се убедите в повишената енергийна ефективност на вашия дом и по-ниските сметки за електроенергия.

 

Промоция 2

При поръчка на дограма, изработена с профили Ecosol Design (EURO70), EURO86 и Geneо, получавате подарък от Ай Би Джи – Пласт  - оригинални дръжки Linea Design на REHAU. Дръжките Linea Design REHAU подобряват функционалността и надеждността на прозорците и имат изключителен дизайн, който отговаря на най-изтънчените вкусове на потребителите. Дръжките са снабдени с  JavaScript патентован заключващ механизъм, който предотвратява опити за отваряне от външната страна на стаята. Механизмът между дръжката и зацепващия щифт действа като блокер.

Дръжката е изработена от висококачествена, устойчива на корозия сплав, която я предпазва от външни влияния (влага, въздух, механичен стрес). Лесна за употреба и поддръжка.

Заповядайте в Ай Би Джи - Пласт и получете своя много полезен и красив подарък.

 

Промоция 3:

През зимата забравихме колко досадни могат да бъдат насекомите, веднъж настанили се в дома ни. Ние, в Ай Би Джи Пласт,  мислим за всичко и с всяка поръчка на дограма Rehau Geneo получавате подарък - комарник. Фактът, че сте се спрели на GENEO доказва, че цените вашия дом и детайлите са от огромно значение за Вас. За да остане лятото любим сезон, се постарайте да избегнете малките му капризи. С новия комарник насекомите ще останат точно там, където им е мястото - сред природата.