За нас


"Ай Би Джи – Пласт" ЕООД e специализирана фирма за изработка на PVC и Алуминиева дограма. 

 

Фирма "Ай Би Джи – Пласт" ЕООД е постоянно ангажирана с изработка и монтаж на дограмa, където има реализирани хиляди квадратни метри врати и прозорци, които се увеличават всеки ден. Както за обекти на строителни фирми, така и дограми за частни домакинства.

Нашата мисия е да повишим сградната енергийна ефективност на бизнеса и домакинствата, чрез производство и монтаж на висококачествена, енергоспестяваща дограма. Стараем се да предлагаме едни от най-ниските цени на пазара, в което може да се убедите сами.

В качеството си на ОТОРИЗИРАН ПАРТНЬОР на REHAU, "Ай Би Джи – Пласт" ЕООД Ви гарантира спазването на всички технологични изисквания при изработката и монтажа на дограмата.

Утрешното качество, избрано днес!

Следваме мотото – "Утрешното качество, избрано днес!", защото вярваме, че за да се радваме на високо качество на живот утре, трябва да помислим за своите избори още днес. Избирайки дограмата на "Ай Би Джи – Пласт" ЕООД вие правите възможно най-рационалното решение и подсигурявате на Вас и Вашето семейство не само домашен уют, но и максимална енергийна ефективност. Изборът на качеството, предлагано от "Ай Би Джи – Пласт" ЕООД ще осигури неповторим уют и прекрасна домашна атмосфера, каквито всеки човек заслужава.

Мотивацията и възможностите на екипа са нашата сила! Във фирмата работят отлично обучени кадри с богат опит в конструирането и производството на дограма. Монтажните ни групи са придобили опита си на различни по тип строителни обекти и са готови да Ви изненадат с бързина, ефективност и професионално отношение. Екипът ни приема всяка изпълнена поръчка за личен успех. Ние знаем, че иновацията е важна част от нашата работа и постоянно се информираме за новините в бранша. В нашият екип работят цели семейства и съществуват истински приятелства. Каним Ви да разгледате изложената тук галерия и да усетите атмосферата на нашата фабрика, която е напълно пригодна да обезпечи големи обеми на производство.